Artistiek team

Het artistieke team van Cirque Magnifique bestaat uit Carla Selier, Arno Huibers en Marc van Laere

Wij artiesten die met theaterogen naar het circus kijken en vanuit die verwondering de wereld in gaan.... onze liefde voor moderne clownerie, komedie en direct theater liggen aan de basis van onze voorstellingen en nemen ons en het publiek mee op reis...Zo speelden we met onze clowns I Frappanti in het wereldberoemde Theatro La Fenice te Venetië en met "Magica" op het eerste clownsfestival in Marokko...maar we vinden het net zo leuk om op te treden in een theater,school of festival om de hoek.
De reacties op onze voorstellingen zijn hartverwarmend en dat is ook wat we willen zijn en uitstralen: Een intiem, zinnenstrelend en hedendaags theatercircus.
We maken belevingstheater dat voor alle leeftijden toegankelijk en krijgen het publiek op het puntje van de stoelen. De bezetting vanieerd van twee tm 12 artiesten net wat en nodig is en indien mogelijk werken wij met live muziek en...dat maakt Cirque Magnifique zo uniek!

Carla  Selier, Arno Huibers en Marc van Laere werkten samen met o.a. artiesten uit Cirque du Soleil en Cirque Plume.

Eric en Carla van der Steen

Arno HuibersArno Huibers - Sol,Tartare,Obba

In Cirque Magnifique heb ik met mijn liefde voor circuskunst in de magische ruimte van het theater de programma's 'SOL' en 'TARTARE' geregisseerd.

In februari 2009 ging OBBA in première, het derde programma. Circusdisciplines vol zorg gedragen door een groep jonge mensen verrijkt met de fantasie en de gelaagdheid die het theater eigen zijn. Aan mij de eer om het circus te laten zijn verrijkt met de magie van het theater. Steeds achter de grenzen zoekend waar zich nog de onontdekte terreinen van het circus bevinden.